‘Succescoach Van Wonderen maakt Eredivisietransfer’

Foto: ‘Succescoach Van Wonderen maakt Eredivisietransfer’

Kees van Wonderen verricht dit seizoen waanzinnig werk bij promovendus Go Ahead Eagles, dat na de 0-1 zege op Willem II afgelopen weekend nu achtste op de ranglijst van de Eredivisie staat.

Het is dus niet zo gek dat Go Ahead het aflopende contract van de succescoach nu al wil verlengen, maar tegelijkertijd houden ook andere clubs de situatie van de voormalig international in Deventer nauwlettend in de gaten Zo gaan er al langer geruchten over interesse van FC Groningen, dat na dit seizoen afscheid zou willen van Danny Buijs om door te kunnen groeien met Van Wonderen aan het roer.

Van Wonderen wordt in een reactie geciteerd door journalist Tijmen van Wissing van RTV Oost: “Ik heb de club gevraagd mij even tijd te geven om na te denken over mijn toekomst. In de winter is de tijd om duidelijkheid te geven, de eerste club waar ik dus mee praat is Go Ahead. Ik heb verder met geen enkele club gesproken over een functie elders en zal dat voor de winter ook niet doen, dat is de status.”

Onervaren, maar talentvolle trainer

Van Wonderen kwam als speler uit voor NEC, NAC en Feyenoord, waar hij in 2004 zijn actie loopbaan beëindigde. De voormalig centrale verdediger speelde bovendien vijf interlands voor het Nederlands elftal. In februari 2020 tekende hij als hoofdtrainer bij Go Ahead, waar hij in zijn debuutseizoen gelijk een verrassende promotie mee binnensleepte.

Wint GAE komend weekend van Twente? Bij bet365 scoor je bijna een verdriedubbeling van je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Zou Van Wonderen een goede coach voor Groningen zijn?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
783+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie