TRANSFERUURTJE: Bizar Kökçü-prijskaartje, doorbraak Mazraoui-soap

Foto: TRANSFERUURTJE: Bizar Kökçü-prijskaartje, doorbraak Mazraoui-soap

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Feyenoord hoopt de komende jaren meer geld te verdienen aan uitgaande transfers. Orkun Kökcü zou zich inmiddels rot zijn geschrokken van de vraagprijs. Kökcü is bezig aan een goed seizoen in De Kuip. Al geruime tijd houden clubs de international van Turkije in de gaten. Volgens Italiaanse media heeft Feyenoord inmiddels een bedrag van zo’n twintig miljoen euro genoemd en dat zou clubs vooralsnog vooral afschrikken.

Ajax beschikt over een paar spelers die ontzettend populair zijn op de transfermarkt en één van hen is Noussair Mazraoui. De Marokkaan beschikt over een aflopend contract in de Johan Cruijff ArenA, wat hem aantrekkelijk maakt voor dezen en genen. Het medium TodoFichajes schrijft dat Manchester United van plan is om in de winter aan te kloppen in Amsterdam. The Red Devils zouden namelijk wel brood zien in een samenwerking met Mazraoui.

PSV gaat zich mogelijk versterken met een nieuwe verdediger. De Eindhovenaren zijn geïnteresseerd in de Ghanees Richard Asare, zo meldt de website Ghanasportscenter. PSV-scouts zouden de afgelopen weken intensief naar de 1,88 meter lange Asare (26) hebben gekeken. Gezien zijn transfervrije status gaat het waarschijnlijk om videobeelden. Volgens het genoemde medium hoopt de Eindhovense club de verdediger deze winter naar de Eredivisie te halen.

Buitenland:

Het toekomstperspectief van Hakim Ziyech bij Chelsea is niet groot te noemen. Daarom denkt de middenvelder annex aanvaller aan een vertrek, waarbij FC Barcelona een serieuze optie is. Dat meldt Diario Sport. De Marokkaanse voetballer staat al maandenlang in de belangstelling van de Spaanse grootmacht, maar lang was het de vraag of Barcelona hem wel kon halen. Inmiddels heeft de club volgens het medium de knoop doorgehakt en is Barcelona achter de schermen druk in onderhandeling met Chelsea.

Paris Saint-Germain werkt aan een nieuwe toptransfer. De Spaanse sportkrant Marca heeft vernomen dat Paul Pogba de nieuwe ster in het Parc des Princes moet worden. Afgelopen zomer versterkte PSG zich al transfervrij met Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum en Lionel Messi. Die aanpak is de Franse grootmacht goed bevallen. De clubleiding beschikt over voldoende liquide middelen om toe te slaan op de transfermarkt, maar het aflopende contract van Pogba maakt het versterken van de selectie vanzelfsprekend nog makkelijker.

En tot slot: Karim Benzema kende een prachtig jaar bij Real Madrid en eindigde knap als vierde in de race om de Gouden Bal. Desondanks heeft de 33-jarige spits wellicht niet meer het eeuwige leven bij De Koninklijke. De international bezit een contract tot medio 2023 in Santiago Bernabéu en dus moeten er komende zomer al de nodige knopen worden doorgehakt. Volgens El Nacional heeft Manchester City Benzema op de korrel om over te nemen.

Benzema topscorer van de CL? Pak liefst 21x je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Kokcu is die 20 miljoen meer dan waard

  • Eens
  • Oneens
132+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:42
38+
Mogelijke Slot-opvolger reageert: “Ik doe niet aan geruchten”
23:18
16+
Everton doet Liverpool pijn in titelrace, United met de schrik vrij
22:53
50+
Tiental Ajax kan ternauwernood historische zege Excelsior voorkomen
22:45
565+
Litmanen sluit baan bij Ajax niet uit: ‘We zullen zien’
22:28
141+
Sean Klaiber volgt Utrecht op de voet: “Elke wedstrijd”
22:05
314+
‘Ongelofelijk domme Ajacied saboteert de boel’
21:57
357+
‘KNVB-ingreep na Ajax-Excelsior’
21:43
341+
‘Grote Potter-ontwikkeling bij Ajax’
21:22
37+
Van ‘t Schip alsnog met positieve update over ervaren duo
21:05
120+
‘Barcelona gaat helemaal los met 1,2 miljard’
20:42
32+
Derde plaats kan Twente nauwelijks meer ontgaan na zege op Almere City
20:17
420+
‘Antony-shock bij Manchester United’
20:00
65+
Dit zijn de opstellingen van Ajax en Excelsior
19:42
108+
Endrick onthult bizar contract met vriendin Gabriely
19:31
645+
‘Frenkie de Jong heeft laatste duel gespeeld’
19:19
262+
‘Rotterdam naait Feyenoord keihard’
19:00
13+
OMKOPING in bekerfinale! | Groeten out Afrika #1
18:43
638+
‘Robin van Persie wordt hoofdtrainer’
18:40
404+
‘Arne Slot ziet nachtmerrie uitkomen’
18:19
1504+
‘Ajax-transfers door Diant Ramaj’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie