Vertrek Danilo onhoudbaar: “Dát was niet heel succesvol”

Foto: Vertrek Danilo onhoudbaar: “Dát was niet heel succesvol”

Ajax hoopt aankomende winterstop een centrumspits aan te trekken. Voetbal International-journalist Freek Jansen vindt dat meer dan begrijpelijk, zo vertelt hij aan tafel bij Studio Voetbal.

De Amsterdammers hoopten afgelopen zomer al om een nieuwe spits te halen. “Afgelopen zomer zijn ze al steeds op zoek geweest. Toen hebben ze ook steeds gezegd dat Danilo de kans krijgt in de voorbereiding. Ajax wilde het liefst met hem verlengen en hem dan verhuren, maar ze vonden die spits achter Haller niet”, vertelt Jansen.

Vervolgens besloot Ajax om Danilo als tweede spits te gebruiken. “Hij is een paar keer ingevallen, dat was niet heel succesvol”, stelt de journalist, die opmerkt dat Ajax snel een vervanger nodig heeft. “Vorig jaar had je Brobbey erachter, die een paar heel belangrijke doelpunten maakte. Dan had je ook Huntelaar en Traoré nog.”

Terughalen van Brobbey

Naar verluidt doet Marc Overmars er alles aan om Brobbey in het nieuwe jaar terug naar Amsterdam te halen. De Nederlandse centrumspits maakte een paar maanden geleden nog een transfer richting Duitsland, maar komt daar nauwelijks aan spelen toe en heeft het dan ook niet goed naar zijn zin.

Maakt Danilo de openingstreffer tegen Willem II? Pak 4.75 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Moet Ajax nog een kans geven aan Danilo?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
317+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie