“Is Tannane geen goeie voor AZ? Wie weet”

Foto: “Is Tannane geen goeie voor AZ? Wie weet”

Met een twaalfde positie in de Eredivisie maakt AZ een teleurstellend seizoen door. Volgens de journalisten van NH Sport moet de Alkmaarse club deze winter de transfermarkt op voor extra kwaliteit.

Stephan Brandhorst is in het NH Sportforum duidelijk: “Tegen Feyenoord (1-0 nederlaag, red.) maakte AZ een aardige indruk. De week daarna zakten ze tegen NEC (1-1, red.) door de ondergrens. Het was bijna een wonder dat ze nog een punt pakten. Dan sta je op de plek waar je hoort te staan. Dat is best pijnlijk.”

Transferwindow

Edward Dekker weet dat ‘een overbruggingsjaar’ niet lekker valt in Alkmaar. Stef Swagers is dan ook duidelijk: er moet kwaliteit bij. “Het is allemaal veel saaier dan vorig seizoen. Ze hebben geen creativiteit op het middenveld. Karlsson valt me tegen. Neem Joey Veerman van Heerenveen, die valt op. Rai Vloet van Heracles had ik ook wel een optie gevonden, maar die heeft nu problemen met dat auto-ongeluk.”

“Is Tannane, het enfant terrible van Vitesse, geen goeie? Wie weet, wil hij zijn gram halen”, oppert Dekker. Brandhorst haakt in: “Als je een speler in de winterstop haalt, moet die je elftal meteen beter maken. AZ moet een keer dat geld wél gaan uitgeven.”

AZ speelt donderdagavond een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Bij winst komt AZ op plek acht terecht.

Odds bij bet365: winst AZ 1.28, gelijkspel 5.50, winst Fortuna 11.00

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Is Tannane een aanwinst voor AZ?

  • Ja
  • Nee
153+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie