‘Eenhoorn kan verrassende transfer maken’

Foto: ‘Eenhoorn kan verrassende transfer maken’

Paul van der Kraan is aangesteld als interim-directeur van FC Twente. De club uit Enschede kan nu rustig op zoek naar een opvolger voor de lange termijn, maar het is geen uitgemaakte zaak dat het Nico-Jan Hoogma van de KNVB gaat worden.

“Iedereen spreekt erover dat Nico-Jan Hoogma dan moet gaan komen”, reageert clubwatcher Tijmen van Wissing in het ESPN-programma Voetbalpraat. “Die is in de zomer vrij en geen gekke kandidaat, denk ik. Ik denk dat wel de Raad van Commissarissen wel weer een voetbalman aan gaat stellen.”

Eenhoorn

Van Wissing heeft de indruk dat Robert Eenhoorn van AZ een goede kans maakt. “Ik denk dat je Eenhoorn ook niet moet uitvlakken, die naam zingt ook vrij vaak rond. Die heeft zijn project bij AZ al redelijk in de steigers staan.” Zijn naam is vaak genoemd bij Feyenoord, maar die relatie is vertroebeld geraakt en bovendien is die vacature net ingevuld.

NOS-commentator Arno Vermeulen kan zich niet inbeelden dat Eenhoorn toehapt. “Ik kan het me niet voorstellen eerlijk gezegd. Alles kan in voetbal zeggen we altijd, maar hij gaat niet heel snel weg bij AZ, want dat blijft nog wel een paar jaren een interessant project. Maar FC Twente lijkt me nou niet zo’n enorme uitdaging voor hem?”

“Er is best veel perspectief natuurlijk bij FC Twente”, reageert Van Wissing. “Het is historisch gezien nog altijd de vierde club van Nederland, er is veel mogelijk, volle stadions én je hebt er veel te winnen op dit moment. Ik zeg ook niet dat hij het doet, maar die kaart gaat FC Twente wel spelen.”

Wint Twente bij Go Ahead? Win 2.50 keer je inleg bij bet365!

Moet hij deze kans pakken?

  • Ja
  • Nee
91+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie