‘Feyenoord wekt verbazing met vraagprijs’

Foto: ‘Feyenoord wekt verbazing met vraagprijs’

Feyenoord hoopt de komende jaren meer geld te verdienen aan uitgaande transfers. Orkun Kökcü zou zich inmiddels rot zijn geschrokken van de vraagprijs.

Kökcü is bezig aan een goed seizoen in De Kuip. Al geruime tijd houden clubs de international van Turkije in de gaten. Volgens Italiaanse media heeft Feyenoord inmiddels een bedrag van zo’n twintig miljoen euro genoemd en dat zou clubs vooralsnog vooral afschrikken.

Feyenoord heeft alle reden om hoog in de boom te zitten. De Rotterdammers beseffen zich dat er hogere transferinkomsten nodig zijn en met een contract tot medio 2025 heeft de clubleiding ook een goede uitgangspositie. Daar komt nog bij dat Kökcü onder trainer Arne Slot een goede ontwikkeling doormaakt.

Interesse

In Studio Voetbal sprak VI-journalist Freek Jansen zich zondagavond uit over Kökcü. “De afgelopen weken hebben AS Roma, Sevilla en Leeds United voor hem op de tribune gezeten. Hij valt wel op. Het al niet gelijk morgen tot een transfer komen, maar het is wel een speler van twintig jaar die transferwaarde vertegenwoordigt.”

Jansen ziet ‘een soort gedaanteverwisseling’ bij de Feyenoorder. “Hem is een spiegel voorgehouden: op deze manier kom je niet verder. Slot heeft gezegd dat hij veel meer arbeid moet leveren. In de data zien ze ook terug dat hij nu veel meer doet en veel meer aanwezig is. Ook bij het Turkse elftal heeft hij nu een basisplek.”

Scoort Kökcü tegen Heracles? Win vijf keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Is hij dat bedrag waard?

  • Ja
  • Nee
599+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie