Ancelotti maakt korte metten met Hazard-gerucht

Foto: Ancelotti maakt korte metten met Hazard-gerucht

Eden Hazard is tegenwoordig vaker geblesseerd dan dat hij daadwerkelijk op het veld staat en de laatste twee wedstrijden van zijn werkgever Real Madrid, tegen Granada (4-1) en Sevilla (2-1), moest hij laten schieten door een ‘hardnekkige buikgriep’.

De Spaanse media speculeerden echter over nieuwe spierproblemen… Oefenmeester Carlo Ancelotti reageert, met het oog op de confrontatie met Athletic Bilbao van morgen, op zijn persconferentie: “Het gaat oké. Hij heeft met de groep meegetraind en zal er morgen bij zijn. Hij heeft geen last van zijn spieren. Het was voor hem lastig om af te komen van zijn buikgriep, net als Rodrygo. Hij is nu niet in zijn beste conditie, maar er zit verder niets achter.”

Zelfs áls Hazard fit is moet hij Vinícius Júnior voor zich dulden: “Zijn probleem is fysiek, hij moet conditioneel sterker worden omdat hij allerlei problemen heeft gehad. Hij moet meer minuten maken. We hebben veel wedstrijden, dus hij zal zijn minuten gaan maken.”

‘Benzema verdient de Gouden Bal’

Als laatste feliciteert Ancelotti Lionel Messi met zijn zevende Ballon d’Or: “Hopelijk wint een speler van Real Madrid volgend jaar. Benzema heeft een geweldig seizoen gehad en zal gemotiveerd zijn om volgend jaar als eerste te eindigen.” Zelf zou hij dan ook de Franse spits hebben gekozen: “En ik zou Vinícius op twee zetten en Modric op drie.”

Scoort Vinícius Júnior voor Real tegen Athletic? Pak 2.62 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Wordt Hazard ooit nog de oude?

  • Dat denk ik wel, hoor
  • Dat denk ik niet…
58+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie