Van Hanegem: “Dit is doodzonde”

Foto: Van Hanegem: “Dit is doodzonde”

Oefenmeester Ole Gunnar Solskjaer zag het overduidelijk niet zo in Donny van de Beek zitten, maar ook interim-coach Michael Carrick stelde de middenvelder niet op in het afgelopen weekend tegen Chelsea (1-1). Doodzonde, aldus Willem van Hanegem.

In zijn column in het Algemeen Dagblad wijdt hij er wat tekst aan: “Voorlopig zit iedereen weer voor de televisie. Net als ik. Ik zag Donny van de Beek nog voorbij komen. Twee minuten voor tijd als invaller. Dan ben je dus ook niet opgeschoten met de trainerswissel. Welke club haalt die jongen daar straks weg, want dit is doodzonde.”

Oud-voetballer Paul Ince liet eerder al weten: “Ik verwacht dat hij in januari vertrekt. Of dat nu op huurbasis is of niet, ze krijgen nooit meer het geld terug dat ze voor hem hebben betaald.” Dimitar Berbatov zei op zijn beurt: “Het zit gewoon niet mee voor Van de Beek. Het is jammer, want United heeft veel geld voor hem betaald.”

Goodison Park?

In de afgelopen zomer was Everton in de markt voor de handtekening van de oud-Ajacied. Director of Football Marcel Brands gaf tekst en uitleg: “We hadden hem op ons lijstje staan. Aan het begin van de transferwindow hebben we bij United geïnformeerd, toen was het onmogelijk. Aan het einde van de window kreeg ik een belletje van Guido Albers, zijn agent, dat hij wellicht toch mocht worden verhuurd. Maar op het laatste moment werd het weer tegengehouden.”

Van de Beek heeft Albers inmiddels ingeruild voor Ali Dursun, die de belangen van onder meer Frenkie de Jong behartigt. Misschien kloppen The Toffees wel opnieuw voor hem aan… Brands: “United speelt op diverse fronten, het is moeilijk te zeggen nu.”

Scoort Van de Beek op donderdag tegen Arsenal? De odd is liefst 7.00!

Doodzonde?

  • Vind ik ook
  • Vind ik niet
53+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie