Perez fileert Eredivisie-schlemiel: ‘Klopt iets niet aan hem’

Foto: Perez fileert Eredivisie-schlemiel: ‘Klopt iets niet aan hem’

Het was geen al te hoogstaand Eredivisieweekend, zo concludeerde ook analist Kenneth Perez gisteravond op ESPN. Het toetje, Vitesse – AZ, was ook niet om over naar huis te schrijven: 0-0. De enige goal die werd gemaakt werd afgekeurd (hands Vangelis Pavlidis).

De Griek kreeg de bal zomaar tegen zich aan geschoten door Vitesse-doelman Markus Schubert, die door de VAR behoedt werd voor een nieuwe fatale en kapitale blunder. “Even serieus, wij kunnen over tactiek praten wat we willen, maar als je geen twee keer de bal naar elkaar kunt overspelen en een vijfde keer zonder druk de bal over de zijlijn speelt… De klap op de vuurpijl is die kamikazepiloot van Vitesse die zo zijn doel uitkomt”, zegt Perez over Schubert.

“Je weet toch niet waar je naar zit te kijken? Je weet écht niet waar je naar zit te kijken. Dit horen dan twee van de subtoppers te zijn die de top van Nederland aanvallen. Het is zo verschrikkelijk slecht. Er zit nul komma nul kwaliteit in. Het irriteert mij een beetje dat we al die dingen moeten aanhoren: hoeveel meters ze kunnen lopen, we moeten alles meten en alles wordt in stelling gebracht om tot een prestatie te komen op een zondag. Dan krijgen we dit te zien..”

Medelijden

De Deen gaat verder: “Ik heb niet snel medelijden met iemand, maar ik heb wel een beetje medelijden met Schubert. Er klopt gewoon iets niet aan hem. Hij moet gewoon geholpen worden om rustiger te worden, denk ik.” Over AZ-spits Pavlidis waren de heren in de studio ook kritisch. “Hij heeft zijn dag niet, laten we het daarop houden”, stelt Hedwiges Maduro. “Wat Kenneth zegt: ‘Het is enorm slecht.’ We kunnen nog wel meer spelers uitlichten, maar hij heeft veertien keer balverlies geleden. Hij levert ballen in, speelt ze over de zijlijn… Kijk ook naar zijn lichaamshouding, hij heeft er ook geen geloof meer in.”

Perez besluit: “In het algemeen vinden die spelers zichzelf helemaal geweldig en er gaat waarschijnlijk geen dag om wanneer ze aan transfers denken. ‘Nou, probeer eerst even op dit niveau enigszins het verschil te maken en probeer alsjeblieft naar de juiste kleur te spelen…’ Dat je iets van fatsoenlijk positiespel krijgt en dan zien we wel of we bij het doel komen, maar alsjeblieft man..”

Wedden op Eredivisie-duels? Maak een bet365-account aan en win!

Schubert is een slechte doelman

  • Eens
  • Oneens
143+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

18:00
0+
Oranje sterkhouders terug in selectie Paris Saint-Germain
17:49
31+
Vitesse deelt video na vonnis KNVB: “Het doek is gevallen”
17:39
121+
‘Ontslag Joep Schreuder na bizarre vraag aan Hancko’
17:25
230+
Spaanse media onthullen groot nieuws over Ajax en Xavi
17:11
13+
Lazio-speler kan contract voor 100 euro verlengen
17:00
54+
(N)iets weerhoudt Feyenoord van de Dennenappel
16:59
13+
Feyenoord-boegbeeld tekent voor twee jaar bij
16:47
1005+
Vitesse krijgt 18 punten in mindering, degradatie een feit
16:34
341+
Grote Kroes-climax lijkt stapje dichterbij
16:21
39+
Hancko: “Ik wil zo’n nederlaag niet nog een keer ervaren”
16:05
1688+
Vermoedelijke opstelling Feyenoord in bekerfinale tegen NEC: Trauner en Bijlow terug
15:54
58+
‘Volendam herhaalt Van de Ven-trucje met Veerman’
15:40
166+
‘Lozano in ruildeal weg bij PSV’
15:24
77+
NEC-iconen tippen: zó is Feyenoord te verslaan
15:09
974+
‘Walgelijk’ Vandaag Inside met grond gelijkgemaakt
14:46
182+
Ten Hag slaakt zucht van verlichting
14:25
112+
“NEC gaat het Feyenoord moeilijk maken”
14:09
112+
‘Zidane keert terug als hoofdtrainer’
14:00
270+
Keert Van Gaal bij Ajax terug als hoofdtrainer?
13:45
87+
‘Drama voor Memphis Depay bij Atlético Madrid’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie