‘Real maakt einde aan jarenlange transfersoap’

Foto: ‘Real maakt einde aan jarenlange transfersoap’

Real Madrid zou komende zomer flink willen toeslaan op de transfermarkt. Kylian Mbappé, die zijn aflopende contract bij Paris Saint-Germain nog steeds niet verlengde, blijft het absolute topdoelwit. Maar er staan nog veel meer grote namen op het Madrileense verlanglijstje. 

Ook Erling Braut Haaland (Borussia Dortmund) wordt bijvoorbeeld naar voren geschoven als een mogelijke piste. Net zoals Paul Pogba, die na het seizoen allicht transfervrij vertrekt bij Manchester United. De Franse middenvelder wordt zelfs al jarenlang gelinkt aan een overstap naar het Estadio Santiago Bernabeu. Toch lijkt die transfer er uiteindelijk niet van te gaan komen. 

Zo meldt Marca dat Real Madrid beslist heeft om de eventuele komst van Pogba links te laten liggen. Vooral zijn landgenoot Zinédine Zidane hamerde jarenlang op de komst van de middenvelder. Maar diens opvolger Carlo Ancelotti zou niet bepaald staan springen om de samenwerking aan te gaan. De Italiaan zou een andere invulling van het middenveld in gedachten hebben. 

Géén verlenging

Bovendien verlengde Luka Modric onlangs zijn contract, de Madrilenen rekenen nog een tijdje op de voormalige Gouden Bal-winnaar. En dus blijft het koffiedik kijken waar de toekomst van Pogba ligt. Zijn makelaar Mino Raiola liet al meermaals verstaan dat een verlenging bij United niet aan de orde is. Paris Saint-Germain werd eerder al genoemd als een mogelijke bestemming, net zoals een terugkeer naar Juventus.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Pogba is enorm overschat

  • Eens
  • Oneens
120+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie