TRANSFERUURTJE: Superspits voor Ten Hag, Madueke-opvolger in beeld

Foto: TRANSFERUURTJE: Superspits voor Ten Hag, Madueke-opvolger in beeld

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland –

Noni Madueke herstelt op dit moment van een blessure bij PSV. De rechtsbuiten begon het seizoen spectaculair bij de Eindhovenaren. Dat leverde de Engelsman de nodige interesse op, maar de jongeling koos afgelopen zomer voor een nieuw contract bij PSV. Dat neemt niet weg dat de Eindhovenaren de transfermarkt afspeuren naar nieuw vleugeltalent. Volgens Fichajes zijn de Eindhovenaren één van de clubs met interesse in de negentienjarige Exequiel Zeballos. De Argentijnse buitenspeler heeft een transferwaarde van vijf miljoen euro en staat op dit moment onder contract bij Boca Juniors, één van de grootste clubs uit Argentinië. Wat de negentienjarige vleugelspeler moet kosten, is niet bekend.

Maduka Okoye tekende deze zomer een nieuw contract bij Sparta Rotterdam, maar aan het einde van dit seizoen vertrekt de doelman uit Spangen. Watford betaalt naar verluidt een recordbedrag van zeven miljoen euro om de doelman over te kunnen nemen. Okoye maakt het seizoen af bij Sparta, maar vertrekt daarna dus naar Engeland. “Ze hebben mij gehaald als eerste doelman”, vertelde de Spartaan aan De Telegraaf

Buitenland 

Manchester United is al bezig met de prestaties van volgend seizoen. The Red Devils stelden onlangs Ralf Ragnick aan als interim-trainer en Erik ten Hag geldt nog steeds als één van de belangrijkste kandidaten om volgend seizoen als trainer op Old Trafford te werken. Mocht de Ajax-trainer inderdaad overstappen naar Engeland aan het einde van het seizoen, dan wacht hem een mooi welkom cadeau: Manchester United wil Erling Haaland kosten wat het kost aantrekken deze zomer. 

De langste tijd van Isco bij Real Madrid lijkt erop te zitten. De 29-jarige Spanjaard heeft een contract tot 2022 bij de Spaanse grootmacht, maar de kans is groot dat hij deze verbintenis niet gaat uitdienen. Isco komt niet voor in de plannen van Carlo Ancelotti, waardoor Real hem liever kwijt dan rijk is. Vanuit de La Liga hebben Sevilla en Real Betis interesse, terwijl Arsenal vanuit Engeland de situatie van Isco nadrukkelijk in de gaten blijft houden. 

Vertrekt Madueke dit seizoen bij PSV?

  • Ja
  • Nee
  • Geen mening
299+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie