Te Kloese officieel directeur van Feyenoord: “Onmogelijk om nee te zeggen”

Foto: Te Kloese officieel directeur van Feyenoord: “Onmogelijk om nee te zeggen”

De deal leek al een tijdje in kannen en kruiken, maar Dennis te Kloese is officieel de nieuwe algemeen directeur van Feyenoord. De 47-jarige bestuurder volgt Mark Koevermans op, die opstapte na verschillende incidenten.

De functie van Te Kloese lijkt niet eenvoudig om in te vullen, maar desondanks prijs hij zich erg gelukkig met zijn nieuwe job. “Het was voor mij onmogelijk om nee te zeggen tegen Feyenoord”, laat hij weten op de website van zijn nieuwe werkgever. Te Kloese begint half januari aan het avontuur. “Ik ben trots en vereerd straks in Rotterdam aan de slag te mogen gaan als de nieuwe algemeen directeur. Ik zie het als een fantastische mogelijkheid en tegelijkertijd als een unieke uitdaging en avontuur voor mij en mijn familie.” 

Prachtige geschiedenis

Te Kloese ziet mogelijkheden voor de stadionclub. “Feyenoord is een schitterende club met een prachtige geschiedenis, een fantastische en trouwe achterban en met volop mogelijkheden op een mooie toekomst. Natuurlijk weet ik dat er veel uitdagingen liggen. Deze ga ik vol overtuiging en enthousiasme aan door gebruik te maken van mijn langjarige ervaring.”

Na Jan de Jong en Mark Koevermans is Te Kloese de derde algemeen directeur bij Feyenoord in de laatste drie jaar. De Rotterdammers nemen hem over van LA Galaxy, waar hij de rol van general manager vervulde. Eerder vertolkte hij diverse functies bij Chivas Guadalajara, Chivas USA, Tigres en de Mexicaanse voetbalbond.

Zie je Feyenoord de landstitel pakken? Profiteer bij bet365 met de odd van 6.5!

Dé juiste man voor Feyenoord?

  • Ja
  • Nee
104+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie