‘Rangnick heeft boodschap voor Van de Beek’

Foto: ‘Rangnick heeft boodschap voor Van de Beek’

Ralf Rangnick gaat tot het einde van het seizoen – en wie weet nog langer – de honneurs waarnemen bij Manchester United, dat Ole Gunnar Solskjaer deze maand ontsloeg. De grote vraag is nu; ziet de Duitse tussenpaus het zitten in Donny van de Beek?

Het antwoord lijkt helaas ‘nee’ te zijn, want volgens het doorgaans goed geïnformeerde The Telegraph wil Rangnick in januari een verkoop van Van de Beek gaan realiseren. Datzelfde geldt voor reservedoelman Dean Henderson. Door het duo te verpatsen krijgt Rangnick een groter budget om te herinvesteren in de selectie, en dat ziet hij logischerwijs wel zitten.

Carrick was nog lyrisch

Het nieuws komt ongetwijfeld als een klap voor Van de Beek, die naar verluidt zelf juist voor een nieuwe kans op Old Trafford wilde gaan. Bovendien had assistent Michael Carrick zich nog zo positief over de oud-Ajacied uitgelate. “Donny is een van de spelers die zo flexibel is, dat hij op verschillende posities kan spelen. Voor zijn komst van Ajax naar United deed hij dat al, net als bij het Nederlands elftal.”

“Veelzijdigheid kan echt een kracht zijn. We hebben ideeën hoe we Donny het best tot zijn recht kunnen laten komen, maar hij is zo flexibel en past zich zo makkelijk aan. Hij kan op twee of drie posities spelen. Bij Ajax speelde hij zelfs als valse spits in de Champions League. We hebben onze ideeën, maar we denken dat hij met zijn veelzijdigheid echt iets kan toevoegen aan dit team”, zei Carrick deze week.

Scoort Van de Beek tegen Chelsea? Win elf keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Van de Beek komt gewoon tekort voor Man U

  • Eens
  • Oneens
1254+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie