“Ajax zei: ‘Jij bent geen vijf miljoen waard'”

Foto: “Ajax zei: ‘Jij bent geen vijf miljoen waard'”

Ajax-watcher Mike Verweij verwacht dat Noussair Mazraoui na dit seizoen vertrekt uit Amsterdam. Beide partijen onderhandelen al geruime tijd over een nieuw contract, maar een doorbraak lijkt uit te blijven.

Verweij weet dat Ajax en Mazraoui een moeizaam verleden hebben qua contractonderhandelingen. “Mazraoui had aanvankelijk dezelfde zaakwaarnemer als Ziyech (Mustapha Nakli, red.). Dus wilde hij ook ongeveer hetzelfde verdienen”, zo vertelt de journalist in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Toen zei Ajax: ‘Maar jij bent geen vijf miljoen per jaar waard. En geen vier. En geen drie.'”

Mazraoui zit inmiddels bij Mino Raiola, maar ook die zal vermoedelijk hoog inzetten. Verweij zou het wel verstandig vinden als hij de club trouw blijft. “Ik denk dat ze er heel verstandig aan doen door hem een goed salaris te geven. Als je hem langer kunt binden, heeft hij restwaarde. Het is nog een jonge speler (24 jaar, red.). Hij heeft door blessures in het verleden minder gespeeld dan hem lief was. Dan Ajax lief was. Dat salaris krijg je uiteindelijk wel terug, anders loopt hij nu transfervrij de deur uit.”

Twijfel

Mazraoui vertelde onlangs in Bij Andy in de Auto nog altijd in gesprek te zijn met Ajax. Wel gaf de rechtsback eerlijk toe dat de kans op witte rook afneemt nu er al lange tijd geen akkoord is bereikt, waarbij hij erkende dat ook een buitenlands avontuur in zijn hoofd speelt. De Marokkaans international is gelinkt aan verschillende (sub)topclubs uit Engeland, Spanje en Italië.

Maakt Mazraoui de 0-1 bij Sparta? Win 1.300 euro met 50 euro inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Had Ajax gelijk?

  • Ja
  • Nee
289+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie