‘FC Barcelona persoonlijk rond met nieuwe aanwinst’

Foto: ‘FC Barcelona persoonlijk rond met nieuwe aanwinst’

FC Barcelona wil een grote slag slaan in de winterse transferperiode. Trainer Xavi Hernández hoopt Ferran Torres in januari aan de selectie toe te voegen middels een huurtransfer.

Sportjournalist Gerard Romero maakt melding van de interesse in Torres. De doorgaans goed geïnformeerde journalist weet dat Barcelona en de aanvaller van Manchester City al een persoonlijk akkoord hebben bereikt. De oud-speler van Valencia zou wel oren hebben naar een terugkeer in Spanje, het land waarvoor hij 22 interlands (twaalf goals) speelde.

Manchester City haalde Torres vorig jaar op bij Valencia. Vooralsnog kwam hij tot 43 wedstrijden voor de ploeg van manager Pep Guardiola, waar hij zestien goals en vier assists produceerde. Een vaste basisplaats veroverde hij echter niet. Bovendien kampt hij momenteel met een voetblessure.

City-hulp

Vanzelfsprekend moet Manchester City ook nog meewerken om Torres naar Barcelona te brengen. Naar verluidt zijn beide clubs in gesprek over een huurtransfer. Torres moet de tweede aanwinst van Xavi worden na de geroutineerde rechtsback Dani Alves.

Recentelijk werden ook Hakim Ziyech (Chelsea) en Raheem Sterling (Manchester City) genoemd als kandidaten.

FC Barcelona scoort dit seizoen ontzettend moeilijk. In de eerste twee duels onder Xavi viel er één doelpunt, dankzij een discutabele penalty van Memphis Depay.

Wint Barcelona van Villarreal? Win 2.60 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Een goede zet van Barça?

  • Ja
  • Nee
211+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie