‘Schoonmaak bij Spurs, ook oud-Ajacied mag weg’

Foto: ‘Schoonmaak bij Spurs, ook oud-Ajacied mag weg’

Manager Antonio Conte overweegt keihard in te grijpen bij Tottenham Hotspur. De Italiaanse coach dreigt meerdere spelers op de transferlijst te plaatsen.

Conte volgde onlangs de ontslagen Nuno Espirito Santo op als manager van de Londenaren. Tegen Vitesse (3-2) en Leeds United (2-1) won het team moeizaam, maar tegen Everton (0-0) en NS Mura (2-1) ging het mis voor zijn team. Door laatstgenoemde nederlaag is overwinteren in het Conference League-toernooi ten koste van Vitesse geen zekerheidje te noemen.

Na de wedstrijd in Slovenië erkende Conte dat het huidige niveau ‘niet zo hoog’ ligt. De Italiaan wil in de komende transferwindows versterking halen. Er moeten dus spelers bij, maar dat zal er ook voor zorgen dat verschillende namen van de transferlijst verdwijnen. Marca noemt Dele Alli als mogelijk slachtoffer.

Slachtoffers

Ook Matt Doherty, Tanguy Ndombele en oud-Ajacied Davinson Sánchez worden gezien als mogelijke slachtoffers. Na het duel met Mura ging Jamie O’Hara bij Sky Sports al los over deze spelers. “Het is een schande”, foeterde de oud-speler van Spurs. “Doherty, Ndombele, Alli en Sánchez waren echt verschrikkelijk. Sommigen zouden het Spurs-tenue in mijn optiek nooit meer mogen dragen.”

Binnen Tottenham zouden soortgelijke conclusies worden getrokken. Mogelijk begint de Londense club deze winter al met een stevige schoonmaak.

Wint Tottenham bij Burnley? Win 2.05 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Terecht?

  • Ja
  • Nee
125+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie