Heldere United-beslissing maakt vertrek Ten Hag realistisch

Foto: Heldere United-beslissing maakt vertrek Ten Hag realistisch

Manchester United lijkt snel een nieuwe hoofdtrainer te presenteren, zo meldt The Athletic. Naar verluidt maakt Ralf Rangnick de rest van het seizoen af, terwijl de club ondertussen verder zoekt naar een vervanger. Daardoor lijkt Erik ten Hag plotseling weer een serieuze optie te zijn.

De Engelse topclub hoopte Ten Hag voor de winterstop al binnen te halen als de nieuwe trainer van Manchester United, maar de oefenmeester bedankte vriendelijk. Ten Hag is namelijk bezig met een uitstekend seizoen met Ajax en besloot dat hij niet nogmaals tussentijds bij een club wilde instappen.

In een interview met ESPN na het duel met RKC Waalwijk liet Ten Hag echter blijken dat hij na het seizoen niet onwelwillend tegenover een overstap naar de Premier League staat. Nu Manchester United ervoor kiest om een interim-trainer aan te stellen, lijkt het erop dat de club op deze situatie inzet.

Uitdaging voor Rangnick

Rangnick staat een zware klus te wachten. Manchester United liep dit seizoen al tegen vijf nederlagen aan, waardoor het op de achtste plaats in de competitie staat. De achterstand op koploper Chelsea bedraagt alweer twaalf punten. De club plaatste zich wel voor de volgende ronde van de Champions League.

Wint Manchester United op bezoek bij Chelsea? Pak 6 keer je inzet bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Past Manchester United bij Ten Hag?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
190+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie