Pierie over slepende blessure: “Het leek op iets vrij zeldzaams”

Foto: Pierie over slepende blessure: “Het leek op iets vrij zeldzaams”

De loopbaan van Kik Pierie zit vooralsnog niet mee. Waar de verdediger eerst niet aan spelen toekwam bij Ajax, liep hij dit seizoen een vervelende blessure op bij FC Twente. Hij is echter weer aan de betere hand.

De centrale verdediger beleefde een geweldige beginperiode bij sc Heerenveen, waarmee hij een transfer afdwong naar Amsterdam. Het bleek echter een te hoog niveau voor hem te zijn. Daarom besloot hij eieren voor zijn geld te kiezen en naar FC Twente te verkassen waar hij op meer speeltijd hoopte.

In het voorseizoen liep hij echter al tegen een blessure aan. Hoewel het in eerste instantie niets ernstigs leek te zijn, is hij nog altijd bezig met revalideren. “Het leek op iets vrij zeldzaams. Met deze blessure moest je de tijd nemen, omdat het kon uitgroeien tot iets wat nog langer zou duren. En ik ben nog hartstikke jong, dus dat was even een dingetje”, zo vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Terugkeer van Pierie

Pierie werkte vanaf het begin hard om snel van het kwetsuur af te komen en ziet licht aan het einde van de tunnel. “Ik heb inmiddels weer een stip op de horizon na al die maanden. Zoals het er nu naar uitziet, kan ik vrij snel na de winterstop weer aansluiten bij de groep. Ik ga hoe dan ook dit seizoen nog spelen, dat weet ik zeker.”

Wint FC Twente van Feyenoord? Pak 4.50 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat Pierie bij FC Twente slagen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
11+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie