Onana voert druk op Pasveer op: “Hij is een atleet”

Foto: Onana voert druk op Pasveer op: “Hij is een atleet”

André Onana maakte in het Champions League-duel met Besiktas zijn rentree voor Ajax. De doelverdediger verrichtte een aantal belangrijke reddingen, waardoor de druk op Remko Pasveer toeneemt. Dat week ook Stanley Menzo.

De voormalig keeper weet als geen ander hoe het is om bij Ajax in een concurrentiestrijd te zitten. Menzo streed jarenlang met Edwin van der Sar voor een plaats onder de lat en gaf daarbij nooit op. Hetzelfde ziet hij Pasveer doen. Hoewel de doelverdediger zich volgens Menzo realiseert dat Onana beter is, blijft hij vertrouwen houden in zijn kwaliteiten. 

“Het is duidelijk dat Onana de betere van de twee is en dat weet Pasveer ook”, stelt Menzo bij De Telegraaf. ‘Of dat tussen zijn oren gaat zitten, ligt aan Remko zelf én aan Erik ten Hag. Als trainer heeft Erik onomwonden aangegeven dat Remko zijn nummer één is. Nu moet hij er tegen bestand zijn dat één van de beste keepers van Europa in zijn nek hijgt. Maar daar ben je prof voor en een échte Ajax-keeper kan dat mentaal aan.”

Voorkeur voor Onana

Wanneer Menzo tussen de twee doelmannen zou moeten kiezen, dan geeft hij Onana de voorkeur. “Hij is een atleet, technisch en tactisch heel sterk en kan geweldig goed meevoetballen. Op de lijn is hij bijna niet te passeren en voor zijn goal heerst hij als een vorst.”

Wint Ajax dit weekend van Sparta? Pak 1.16 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Voor wie moet Ten Hag kiezen?

  • Onana
  • Pasveer
163+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie