‘Gebeten hond in de media, maar kijk waar hij nu staat’

Foto: ‘Gebeten hond in de media, maar kijk waar hij nu staat’

Ofir Marciano verving Justin Bijlow onder de lat bij Feyenoord voor het Conference League-duel met Slavia Praag en de nummer één van het Israëlische nationale team ging twee keer lelijk in de fout. Dankzij Cyriel Dessers werd het alsnog 2-2.

“Maar hij redde ons ook een keer knap”, doelde de Belgische spits na afloop in gesprek met RTL7 op een fraaie reflex van Marciano op een kopbal van Jan Kuchta. “We doen het met z’n allen. Dat maakt ons zo sterk, Na die rode kaart van Guus Til zijn onze verdedigers en middenvelders alleen nog maar meer gaan lopen en harder gaan werken. Na die 2-2 van mij zie ik heel veel wisselspelers naast me staan, die allemaal zo’n negentig meter over het veld zijn gesprint om het doelpunt met mij te vieren. Die teamgeest is heel bijzonder en maakt ons lastig te verslaan.”

Dessers ging verder: “Het is geen toeval dat we nu in de slotfase al zo vaak hebben toegeslagen.” Ook oefenmeester Arne Slot zoomde in op Marciano: “Het is misschien de eerste keer in zijn leven dat hij twee tegengoals krijgt door twee fouten van hem zelf op dit niveau. Ik heb hem voorgehouden dat je dan voor een goede reactie moet zorgen. Dessers was na ons puntenverlies tegen RKC, toen hij kansen miste, de gebeten hond in de media. Maar kijk waar hij nu staat.”

“Dat is het leven van een keeper en een spits, soms ben je de held, soms de schlemiel”, sloot de coach af. “Het is nu aan Marciano om terug te komen zoals Dessers. Dat zou ik heel mooi vinden.”

Wedden op wedstrijden van Feyenoord doe je natuurlijk bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Vind jij Marciano een slechte keeper?

  • Ik wel
  • Ik niet
116+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie