‘Arsenal haalt voormalige Eredivisie-sensatie’

Foto: ‘Arsenal haalt voormalige Eredivisie-sensatie’

Alexander Isak lijkt aan de vooravond te staan van een fraaie transfer. De Zweedse spits van Real Sociedad zou concrete interesse van Arsenal genieten.

De Baskische coach van The Gunners, houdt de prestaties van Sociedad – waar hij zelf nog voetbalde – nadrukkelijk in de gaten. Hij is onder de indruk geraakt van Isak en zou hem volgens Football.Londen naar de Engelse hoofdstad willen halen. Bij het medium heeft journalist David Ornstein goede contacten bij Arsenal, waardoor de bron erg betrouwbaar oogt.

De huidige nummer vijf van de Premier League wil in de winter zich al offensief versterken. Pierre-Emerick Aubameyang zit in een matige fase, terwijl Alexandre Lacazette een aflopend contract bezit. Arsenal wil verlengen met de Fransman, het is niet helemaal duidelijk of de aanvaller daar zelf ook voor openstaat.

Isak brak vorig seizoen definitief door met zeventien goals in LaLiga. Deze jaargang heeft hij een aandeel in de huidige tweede plaats in de competitie. In Nederland kennen we de Scandinaviër vooral van zijn half jaar bij Willem ll in het seizoen 2018/19. In zestien duels vond hij toen dertien keer het net. Sociedad was er destijds als de kippen bij om de huurling van Borussia Dortmund vast te leggen. Momenteel is hij rond de veertig miljoen euro waard en heeft Isak nog een doorlopend contract tot medio 2026.

Scoort Isak vanavond tegen Monaco? Bij een inzet van €100 verdien je €287!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Mooie stap voor hem?

  • Ja, doen!
  • Neh…
60+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie