Ramalho: ‘Niet dat hij niet hard werkt, of zo’

Foto: Ramalho: ‘Niet dat hij niet hard werkt, of zo’

André Ramalho gelooft nog altijd heilig in de titelkansen van PSV, ook al kampt men in Eindhoven momenteel met een enorme blessuregolf. Dat is botte pech, vertelt de Braziliaan in een interview met Voetbal International

 Momenteel liggen Jordan Teze, Maximiliano Romero, Philipp Max, Noni Madueke, Cody Gakpo en Eran Zahavi uit de roulatie. “Dat we nu zoveel blessures hebben, is vooral pech. Neem die van Eran Zahavi. Dat komt niet doordat hij niet hard genoeg werkt of zo. Het is pech, dit gebeurt nu eenmaal in ons vak. Eén verkeerde stap kan soms een blessure betekenen, waardoor je er weken uit ligt. Bij Cody Gakpo heb ik bijvoorbeeld niet eens gezien dat hij geblesseerd raakte.”

Rechtsback Pillipp Mwene denkt dat de speelstijl van PSV, met veel hoog en intensief drukzetten, er mee te maken kan hebben. Ramalho betwijfelt dat echter. “Jordan Teze en Carlos Vinícius moesten drie wedstrijden in korte tijd voetballen, nadat ze daarvóór niet zoveel hadden gespeeld. Dat ze dan kramp krijgen, is normaal. De blessures liggen niet aan onze speelwijze.”

Schuld bij intensieve speelstijl?

Ramalho wil dan ook vol gas blijven geven met PSV. “Na de interlandbreak spelen we negen wedstrijden in een maand. Maar dat kan, het is geen probleem. Het zijn ook niet allemaal Engelse weken, dus er zijn genoeg rustmomenten. Bovendien is het daarna winterstop en dus kunnen we nu alles geven.”

Maakt PSV vanavond minstens vier goals? 2.6x je inleg!

Wint PSV vanavond?

  • Ja
  • Nee
53+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie