Vink ziet teleurstellende Ajax-aankoop: “Hij maakte gekke keuzes”

Foto: Vink ziet teleurstellende Ajax-aankoop: “Hij maakte gekke keuzes”

Ajax won woensdagavond in de Champions League met 1-2 van Besiktas, maar de eerste helft oogde onwennig. Dat kwam onder meer door de vele wisselingen in het team, zo zag ook Marciano Vink.

De analist snapt echter niet dat de reservespelers niet in staat waren om elkaar blindelings te vinden, zo vertelde hij bij ESPN. “Je traint met elkaar. Je kent elkaar door en door”, oordeelde Vink. “Voor (Mohamed, red.) Daramy is het nieuw, maar de rest zit er al een tijdje. Voor iemand als (David, red.) Neres mag het geen probleem zijn.”

Wisselvallige Daramy

Daramy kreeg voor de eerste keer de kans om bij Ajax een topwedstrijd te spelen. In de eerste helft wisselde hij goede momenten af met teleurstellende acties en schoten die ver naast gingen. Hoofdtrainer Erik ten Hag kon in de rust dan ook niets anders doen dan de buitenspeler naar de kant te halen en matchwinner Sébastien Haller in de ploeg te zetten.

Ook Vink merkte de wisselvalligheid van Daramy op. “Hij dribbelde bijvoorbeeld naar de hoek. Dan is er al weinig ruimte en wilde hij toch nog buitenom passeren. Dat vind ik onlogisch. Hij maakte gekke keuzes. Het was onwennig, jeugdig. Er zit zeker potentie in, maar het komt er nog niet uit.”

Grijpt Ajax dit seizoen de Champions League? Pak je kans bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Gaat Daramy het bij Ajax redden?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
260+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie