‘Dortmund bereidt waanzinnige transferverrassing voor’

Foto: ‘Dortmund bereidt waanzinnige transferverrassing voor’

Borussia Dortmund staat in de Bundesliga vooralsnog slechts een punt achter op titelfavoriet Bayern München. De Duitsers hopen de goede vorm volgend j vast te houden met een contractverlenging voor Eling Haaland.

De spits is de absolute leider in het team van hoofdtrainer Marco Rose. De Noorse aanvaller scoort er lustig op los. Dat blijkt wel in wedstrijden waarin Haaland niet meedoet, zoals het thuisduel met Ajax. De Duitsers kregen veel ruimte om een doelpunt te maken, maar bleken naast Haaland weinig scorend vermogen in huis te hebben.

De gehele Europese top zit daarom achter de handtekening van Haaland aan, die de voorkeur lijkt te hebben om aan het einde van het seizoen uit de Bundesliga te vertrekken. Borussia Dortmund wil zijn vertrek echter niet zomaar accepteren en doet volgens het Duitse Sky nog een ultieme poging om hem binnenboord te houden.

Flink jaarsalaris

Waar hij momenteel een bedrag van acht tot negen miljoen euro per jaar verdient, is de clubleiding naar verluidt bereid om dit behoorlijk op te schroeven. De club hoopt dat Haaland nog een jaar langer in Duitsland wil blijven voetballen en zou zijn jaarsalaris willen verdubbelen, waardoor hij meer dan vijftien miljoen euro zou gaan verdienen.

Wint Borussia Dortmund op bezoek bij Sporting Portugal? Pak 2.80 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Wat moet Haaland doen?

  • Blijven
  • Vertrekken
465+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie