TRANSFERUURTJE: Ajax-reünie, nachtmerrie Feyenoord

Foto: TRANSFERUURTJE: Ajax-reünie, nachtmerrie Feyenoord

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Ajax moet gaan proberen Donny van de Beek terug naar Amsterdam te halen. Dat stelt Rafael van der Vaart op Ziggo Sports. “Dat past hem als een jas en daar heeft Ajax ook echt veel aan. In het buitenland heb je iemand als Fernandes nodig. Hij is altijd aanspeelbaar en zijn ballen komen vaak aan”, aldus Raffie over de middenvelder die op een dood spoor zit bij Manchester United.

De toekomst van Marcos Senesi ligt waarschijnlijk niet bij Feyenoord. De Argentijnse verdediger zou deze winter al afscheid kunnen nemen van de Kuipbewoners. Volgens Italiaanse media staan de Serie A-clubs in de rij om Senesi binnen te halen. Napoli, AS Roma en SS Lazio zouden de Feyenoord-verdediger allemaal op de korrel hebben. Naar verluidt zouden één of meerdere clubs uit dit rijtje zelfs het benodigde bedrag van twintig miljoen euro willen bieden om de Argentijn de zijn gewenste promotie te geven.

Datzelfde Feyenoord gaat zich alsnog versterken met Amad Diallo. Volgens The Daily Star gaat de vleugelaanvaller van Manchester United voor anderhalf jaar aan de slag op Old Trafford. Er zou zelfs sprake zijn van een mogelijke optie tot koop. Of United daadwerkelijk gaat instemmen met die optie is vanwege zijn potentieel overigens nog wel een discussiepunt binnen de club, zo luidt het.

Buitenland:

Manchester United hoopt zich nog altijd te versterken met Ousmane Dembélé. De Engelsen willen voorkomen dat de Franse buitenspeler bij FC Barcelona verlengt. Dembélé beschikt in Camp Nou over een aflopende verbintenis en dus is het nog altijd niet zeker waar de toekomst van de international ligt. Bij Barça kon hij de enorme transfersom van 135 miljoen euro, dat in 2017 aan Borussia Dortmund werd betaald, nooit waarmaken.

Er lonkt een transfer voor Frenkie de Jong. Volgens The Independent is Manchester United serieus geïnteresseerd in de middenvelder van FC Barcelona. Manchester United ziet in De Jong de vervanger van Paul Pogba. De Fransman heeft een aflopend contract en heeft vooralsnog niet ingestemd met een contractverlenging. Naar verluidt wil hij zijn salaris verdubbelen en daar wil de clubleiding vooralsnog niet aan voldoen, waardoor de momenteel geblesseerde middenvelder vanaf januari mag praten met geïnteresseerde clubs.

Feyenoord landskampioen? Win 5.50 keer je inleg bij bet365!

Italie is de volgende bestemming van Senesi

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
162+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

14:09
3+
Xabi Alonso blijft Bayer Leverkusen trouw
14:00
20+
Meestervoorspelling Der Klassiker: Bayern kampioen? | Match of the Weekend
13:50
47+
‘Weghorst keert terug naar de Eredivisie’
13:32
53+
‘AZ rigoureus en wijst basisklant naar de uitgang’
13:16
87+
Bosz komt in aanloop naar NEC-uit met blessurenieuws
12:48
138+
“Dest kan balans in kleedkamer verstoren”
12:28
213+
Tom Egbers keert terug bij de NOS
12:17
93+
‘Kökcü neemt bij Benfica belangrijk besluit’
12:00
80+
Van ‘t Schip begint bij Ajax aan eindexamen
11:57
59+
Leicester-coach ontslagen wegens relatie met speelster: ‘Dit is niet gezond’
11:52
150+
NEC-supporters furieus na Vitesse-besluit: “Zware competitievervalsing”
11:37
26+
‘Rolmodel’ Henderson oogst lof: “Heb heel goede band met hem”
11:28
15+
5 Nederlanders bereiken halve finale Champions League
11:22
359+
Heeft Ajax nieuwe Frenkie de Jong?
11:07
44+
Oud-Vitessenaar uit zorgen: “Hoort niet zo laag te spelen”
10:50
61+
EK-bierwaarschuwing: “1 april-grap?”
10:35
1148+
‘Alfred Schreuder blokkeert Ajax-overgang’
10:20
246+
‘Ajax-zomertransfer: 27 miljoen’
10:17
115+
Smakelijke FC Utrecht-onthulling over Ten Hag: “Iedereen werd gek van hem”
10:00
152+
Oud-Feyenoorders investeren in Mexico in carrière en portemonnee
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie