Pochettino spreekt zich uit over ‘United-transfer’

Foto: Pochettino spreekt zich uit over ‘United-transfer’

Mauricio Pochettino speelt woensdagavond met Paris Saint-Germain de uitwedstrijd tegen Manchester City. Het zou zomaar kunnen dat hij binnenkort opnieuw afreist naar Manchester, maar dan niet namens de Franse topclub.

Pochettino is een van de topkandidaten bij Manchester United na het vertrek van Ole Gunnar Solskjaer. Naar verluidt is hij zelfs de nummer één op het lijstje. Dat zou betekenen dat hij de voorkeur krijgt boven Erik ten Hag van Ajax, maar ook boven Brendan Rodgers (Leicester City) en Zinédine Zidane (clubloos). Dankzij Southampton en Tottenham Hotspur heeft de Argentijn al de nodige ervaring opgedaan in Engeland.

In aanloop naar de Champions League-wedstrijd van woensdag werd Pochettino hier logischerwijs mee geconfronteerd. “Ik ben niet hier om daarover te praten”, zo liet de PSG-coach weten op de persconferentie. “Ik respecteer mijn club, PSG. Ik wil er niet op ingaan, want alles dat ik erover zeg komt onder een vergrootglas te liggen. Ik ben gelukkig in Parijs. In het voetbal moet je in het nu leven en niet met de toekomst bezig zijn.”

Pochettino weigerde echter om United uit te sluiten. Hij hield zich vooral op de vlakte. “Ik heb gezegd dat ik een contract bij PSG tot 2023. Dat is dit seizoen en het jaar daarop, dat is een feit. Ik heb het goed bij PSG. Ik focus me op het voetbal. Ik ben geen kind, ik ben mijn hele leven als speler en trainer gewend aan geruchten, ik snap hoe het werkt. Het is geen afleiding.”

Odds City-PSG: winst City 1.60, gelijkspel 4.33, winst PSG 5.00

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Moet hij deze kans pakken?

  • Ja
  • Nee
73+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie