‘Ajax moet PSV aan Luuk de Jong helpen’

Foto: ‘Ajax moet PSV aan Luuk de Jong helpen’

Luuk de Jong keert in 2022 mogelijk terug in de Eredivisie. Volgens La Razón is er mogelijk sprake van een Ajax-truc om PSV te verleiden om snel toe te happen.

PSV had de Oranje-international afgelopen zomer al willen inlijven, maar de spits zelf wees een terugkeer van de hand. Dat had er alles mee te maken dat hij kort daarna een verbintenis tekende bij FC Barcelona. Inmiddels is de Catalaanse topclub echter al klaar met De Jong en lijkt zijn eigenlijke werkgever Sevilla vooral op zoek te zijn naar een definitieve oplossing.

De afgelopen dagen is Ajax genoemd als optie. Pierre van Hooijdonk tipte de Oranje-international bij de Amsterdammers en volgens verschillende media is dat mogelijk een serieuze optie voor de huidige koploper van de Eredivisie. Toch klinkt er ook een heel ander geluid vanuit Spanje.

Trucje

La Razón schrijft dat Sevilla Ajax mogelijk gebruikt om PSV te verleiden. De Jong in een Ajax-shirt zou natuurlijk een gruwel zijn voor de Eindhovenaren, die daardoor gepusht kunnen worden om een snel bod uit te brengen. Met het oog op het aflopende contract van Eran Zahavi en de personele problemen voorin lijkt dat niet eens een gekke optie voor PSV.

Het contract van De Jong bij Sevilla loopt medio 2023 af. De club uit Andalusië zal daarom niet de absolute hoofdprijs vragen in het nieuwe kalenderjaar.

Wedden op PSV? Winst op Sturm Graz levert je 1.20 keer de inzet op bij bet365!

Moet PSV De Jong terughalen?

  • Ja
  • Nee
267+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie