“Zijn transfer gaat hij niet maken door RKC- en Heracles-uit”

Foto: “Zijn transfer gaat hij niet maken door RKC- en Heracles-uit”

Ajax-aanvaller Antony hoopt dit seizoen een transfer te verdienen. Die conclusie trekt René van der Gijp maandagavond in het praatprogramma Veronica Inside.

Hans Kraay jr. opende het Antony-thema daags na zijn optreden in Waalwijk. “Antony vind ik echt leuk. Hij vindt het ook echt een leuk spel”, zo oordeelde de voetbalanalist. “Ik heb een hekel aan de trukendoos, maar deze trukendoos kan ik wel hebben. Het is functioneel en hij doet het niet om mensen te kleineren. Je ziet gewoon aan alles dat hij het heeft.”

Ajax-trainer Erik ten Hag bevestigde na de 0-5 zege bij RKC Waalwijk dat hij meer eist van Antony in de ‘kleinere wedstrijden’. Kraay begrijpt dat. “Hij had natuurlijk wel een probleem. Ze hebben er luchtig over gedaan, maar Ajax had twee keer niet gescoord. Ze hebben er heel erg op getraind.” In Brabant bewees de Braziliaanse buitenspeler het ook in deze wedstrijd te kunnen.

Transfer

Van der Gijp neemt Antony in bescherming. “Je moet niet vergeten dat die jongen zich terdege bewust is van het feit dat hij tegen Dortmund zijn transferwaarde gaat maken en zijn transfer gáát maken. Zijn transfer gaat hij niet maken door RKC- en Heracles-uit. Wel in de Champions League, dat doet hij goed.”

De voetbalanalist hoopt dat Ajax nu wel op het juiste moment toeslaan op de transfermarkt. “Neres deed dat ook goed, alleen Ajax heeft er toen niet optimaal van geprofiteerd. Die hadden ze weg moeten doen.”

Maakt Antony de 0-1 tegen Besiktas? Win 7.50 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Vertrekt Antony na dit seizoen?

  • Ja
  • Nee
85+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie