AS: ‘Lionel Messi neemt gigantisch besluit’

Foto: AS: ‘Lionel Messi neemt gigantisch besluit’

Lionel Messi moest afgelopen zomer huilen door zijn gedwongen vertrek bij FC Barcelona. Toch is de Argentijnse aanvaller niet van plan om snel terug te keren in Camp Nou.

Messi vertrok na de afgeketste contractverlenging in Barcelona transfervrij naar Paris Saint-Germain. De samenwerking in de Franse hoofdstad verloopt nog niet optimaal, al maakte hij afgelopen weekend eindelijk zijn eerste competitietreffer. President Joan Laporta zorgde zelfs voor hoop in Catalonië door op een terugkeer van de Argentijn te hinten.

Volgens AS is Messi niet van plan om snel terug te keren. Na trainer Xavi Hernández en rechtsback Dani Alves zou Barcelona hopen op een snelle hereniging nu de financiële positie iets beter lijkt, maar de steraanvaller is niet van plan om zijn PSG-avontuur snel te beëindigen. Messi wil de Parijzenaars de eerste Champions League ooit bezorgen en mikt daarnaast vooral op het WK van 2022 met Argentinië.

Gezin

Op dit moment is een hereniging bij FC Barcelona geen optie voor Messi. De Spaanse sportkrant heeft vernomen dat Messi en zijn gezin eindelijk op hun plek zijn in Parijs, waar ze ook een huis en school voor de kinderen hebben gevonden. Ongeacht de ontwikkelingen bij zijn grote Catalaanse liefde wil hij dan ook niet voortijdig vertrekken.

Het contract van Messi bij PSG loopt medio 2023 af. In die verbintenis is ook een optiejaar opgenomen.

Maakt Messi de 0-1 tegen City? Win 7.50 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Doet hij daar verstandig aan?

  • Ja
  • Nee
1839+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie