Advies voor Ten Hag: “Daar past hij voor mij niet”

Foto: Advies voor Ten Hag: “Daar past hij voor mij niet”

Het lijkt er sterk op dat Ajax-trainer Erik ten Hag een van de topkandidaten is bij Manchester United. Volgens verschillende analisten moet hij deze kans meteen pakken, maar Marciano Vink denkt juist van niet.

“Ik vraag me echt af of hij weggaat”, reageert Vink zondagavond in de studio van ESPN. “Als Overmars de job zou aannemen van technisch directeur, dan is het voor Ten Hag een abc’tje, maar Manchester United is zo’n moeilijke club. Bayern München vind ik beter bij Ten Hag passen dan Manchester United of Paris Saint-Germain. Daar past hij voor mij niet.”

Daar voegt de oud-voetballer aan toe: “Bij Manchester United wordt er met alle sterren die er zijn van je verwacht dat je gelijk presteert. Ik weet ook niet of het de sterren zijn die je moet hebben. Een club waar meer rust is, past beter bij Ten Hag.”

Timing

ESPN-collega Kees Kwakman vindt de timing vooral heel belangrijk. “Ik denk niet dat hij in de winterstop weggaat. Na het seizoen: waarom niet? Hij kan ook wel iets teweeg brengen bij zo’n club. Iets anders brengen. Hij is wel een procestrainer, maar bij elke grote club moet hij gelijk winnen.”

Manchester United heeft Ole Gunnar Solskjaer zondagochtend officieel uit zijn functie ontheven. De Engelse topclub is nu op zoek naar een nieuwe manager, waarbij de naam van Ten Hag veelvuldig valt. Andere genoemde namen zijn Zinédine Zidane (clubloos) en Brendan Rodgers (Leicester City).

Ajax CL-winnaar? De odd bij bet365 is 21.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Eens?

  • Ja
  • Nee
98+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie