‘Xavi zit niet te wachten op Nederlander’

Foto: ‘Xavi zit niet te wachten op Nederlander’

Xavi Hernández is niet van plan om Donny van de Beek naar FC Barcelona te halen. Volgens SPORT heeft de opvolger van Ronald Koeman een streep gezet door diens komst naar Camp Nou.

FC Barcelona is al enige tijd op zoek naar versterking voor het middenveld. Een maand geleden heractiveerde Ramón Planes de interesse voor Van de Beek, die als Ajax-speler al concreet in beeld was in Catalonië. Vanwege zijn reserverol bij Manchester United dacht de clubleiding deze winter alsnog onder gunstige voorwaarden toe te kunnen slaan.

Het Spaanse medium heeft vernomen dat Van de Beek wel oren had naar een overstap naar FC Barcelona. Onder Ole Gunnar Solskjaer was zijn perspectief minimaal, waar een hernieuwde samenwerking met Frenkie de Jong hem wel verleidelijk leek. Dat standpunt maakte hij wel wereldkundig voordat de Noor deze zondag op straat werd gezet in Manchester.

Xavi

SPORT weet echter dat Van de Beek niet langer in beeld is. Xavi kreeg het aanbod om de oud-Ajacied in te lijven, maar hij zou dit idee hebben afgewimpeld. Volgens het Spaanse medium rekent de oefenmeester op zijn huidige middenvelders, waaronder Frenkie de Jong, Sergio Busquets en Pedri.

Van de Beek hoeft echter niet te wanhopen. Het ontslag van Solskjaer kan zomaar eens in zijn voordeel uitpakken, terwijl er ook nog andere clubs in de race zijn.

Scoort Van de Beek tegen Villarreal? Win 7.00 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Terecht?

  • Ja
  • Nee
279+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie