Linssen: “Je wil het niet, maar het gebeurt toch”

Foto: Linssen: “Je wil het niet, maar het gebeurt toch”

Bryan Linssen was vandaag weer goed voor twee prima goals, tegen PEC Zwolle (4-0). Na de theepauze was hij ook nog dicht bij een hattrick, die kwam er echter niet.

“Tuurlijk wil je dat. Ik had nog één kans maar die pakte Lamprou heel erg goed. Uiteindelijk ga je met 4-0 de rust in en dan ben je daar ook wel tevreden mee”, reageert Linssen bij RTV Rijnmond. “We hadden de juiste energie en we wilden in hoge intensiteit spelen. Ook zonder de supporters. Dan helpt het dat je snel scoort, dan gaat het allemaal wat makkelijker. Gelukkig valt de tweede er dan ook snel achteraan.”

“Na de tweede goal zeiden we tegen elkaar dat we niet moesten gaan inzakken. Dat deden we tegen NEC wel. Dan drukken we door en maken we de 3-0 en dan weet je dat het goed zit. Dat is lekker.” Goals vielen er in de tweede helft niet meer. “Je hebt geen kans weggeven vandaag en je hebt alleen maar controle gehad. Je weet dat de kans groot is dat de tweede helft niet zo leuk is als de tweede helft. Je wil het niet, maar het gebeurt toch.”

Linssen voelt de hete adem van supersub Cyriel Dessers in de nek. “Volgens mij doe ik het ook wel redelijk goed dit seizoen. Cyriel doet het ook goed. Aan de trainer is het dan de keuze wie hij opstelt. Gelukkig ben ik het vandaag en heb ik het vandaag kunnen laten zien. We hebben wel iemand nodig die, als hij erin komt, ook het verschil kan maken. Dat is niet alleen met Cyriel, maar ook met Reiss (Nelson, red.) en Ali (Jahanbakhsh, red.). Het is lekker als Cyriel dan twee of drie keer een wedstrijd beslist.”

Tot slot laat Linssen zich uit over alwéér een lege Kuip, net als vorig seizoen lange tijd. “Het is nu weer de eerste wedstrijd zonder publiek, dus dan is het wel weer even anders. Je bent nog gewend om met publiek te spelen, dus vandaag ging het nog wel. Als het weer een lange periode wordt dan wordt het heel erg saai. Nu loopt het goed af omdat we uitstekend begonnen en dan heb je het publiek misschien niet zo nodig. Als we straks moeilijkere wedstrijden krijgen dan mis je het publiek wel. Laten we hopen dat het niet te lang gaat duren..”

Feyenoord kampioen? Verzesvoudig je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Linssen is een topspeler voor Feyenoord

  • Eens
  • Dat is wat overdreven
88+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie