United ondanks goal Van de Beek snoeihard onderuit

De dagen van Ole Gunnar Solskjaer lijken wel geteld bij Manchester United. Vandaag ging de topclub namelijk met 4-1 onderuit op bezoek bij laagvlieger Watford FC.

Na elf minuten spelen bleef United een achterstand nog bespaard, waar Ismaïla Sarr een strafschop miste, maar met een half uur op de klok konden The Bees alsnog juichen dankzij spits Joshua King. En vlak voor rust scoorde Sarr alsnog ook, waardoor de Mancunians met een treurige 2-0 achterstand de kleedkamers ingingen.

Dat was het moment dat Solskjaer Donny van de Beek besloot te laten invallen. En vijf minuten later scoorde hij koud in het veld prompt de aansluitingstreffer. Een voorzet van Jadon Sancho wordt terug gekopt door Cristiano Ronaldo en binnengeduwd door Van de Beek.

Het was echter niet voldoende voor een comeback. Sterker nog: in de blessuretijd maakte Joao Pedro voor Watford de beslissende 3-1 én de 4-1 (94ste en 96ste minuut), nadat een kwartier voor tijd Harry Maguire in was gerukt wegens een tweede gele kaart. United staat nu zevende op de ranglijst; het heeft er alle schijn van dat Solskjaer niet meer terug gaat keren in de dug-out.

Profiteert Liverpool vanavond optimaal, door te winnen van Arsenal? 1.5x je inleg!