Driessen rekent keihard af met Feyenoord-fans

Foto: Driessen rekent keihard af met Feyenoord-fans

Feyenoord incasseerde in dit nog redelijk prille Europese seizoen al zo’n 280.000 euro aan boetes. Het meest recente factuurtje kwam binnen vanwege vuurwerk (op het veld) in de duels met Union Berlin, in de Conference League. ‘Meer dan terecht’, zo oordeelt journalist Valentijn Driessen.

“Van dat bedrag kan je een leuke middenvelder een behoorlijk salaris betalen. Heel dom, en het blijft maar doorgaan. Iedereen vindt het allemaal zo geweldig, dat publiek, en de Kuip staat op springen en helpt Feyenoord de winter door.. Het zal allemaal best wel, maar waarom is het nodig om zóveel boetes te pakken? Hou die trappen gewoon vrij, gooi niet met allerlei zooi naar het veld. Het blijft maar doorgaan, dit is gewoon geld weggooien. Door die zogenaamde supporters..”

Recordboete

Na de 3-1 zege op Union thuis kreeg Feyenoord een recordboete van 91.000 euro vanwege het afsteken van vuurwerk, het blokkeren van de trappen en ‘het provocerend uiten van beledigende teksten’ door supporters. Voor de uitwedstrijd in Berlijn kwam er nog eens ruim 60.000 euro aan boete, uitgedeeld door de UEFA, bovenop.

Feyenoord liet al weten alle boetes ‘ten zeerste te betreuren’. “We roepen het hiervoor verantwoordelijke deel van de supporters andermaal op om te stoppen met bovengenoemde gedragingen die de club grote financiële en overige schade berokkenen”, klonk het vanuit Rotterdam.

Feyenoord landskampioen? Win zes keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Eens met Driessen?

  • Ja
  • Nee
331+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie