‘Chelsea krijgt slecht nieuws uit Barcelona’

Foto: ‘Chelsea krijgt slecht nieuws uit Barcelona’

Barcelona moet zich mede door de financiële problemen richten op de jeugdafdeling. Met Gavi lijkt het een toekomstige topspeler in huis te hebben, al hoopt Chelsea hem weg te kapen. Volgens Fabrizio Romano is Barcelona daar echter niet bang voor.

De middenvelder brak dit seizoen onder Ronald Koeman pas echt door in de hoofdmacht en maakt vooralsnog een ijzersterke indruk. Samen met Frenkie de Jong en Pedri zorgt hij voor veel creativiteit op het middenveld, een kracht die Barcelona goed kan gebruiken na het matige spel van de afgelopen maanden.

De Spanjaarden zijn momenteel druk in onderhandeling met Gavi, want het talent beschikt nog over een contract tot medio 2023. Hoewel beide partijen langzaam dichterbij een akkoord komen, moet Barcelona tot die tijd vrezen. Gavi heeft namelijk een afkoopsom van 50 miljoen euro in zijn contract staan en dat bedrag willen veel clubs wel voor hem uitgeven.

Vroegtijdig vertrek

De transferexpert stelt echter dat Barcelona zich weinig zorgen maakt om een vroegtijdig vertrek van Gavi. De middenvelder heeft het in de Catalaanse stad goed naar zijn zin en zou niets anders willen dan bijtekenen. Naar verwachting krijgt hij dan een afkoopsom van een miljard euro in zijn contract opgetekend.

Maakt Gavi de openingstreffer tegen Espanyol? Profiteer van een odd van 8.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Wat moet Gavi doen?

  • Bij Barcelona blijven
  • Naar Chelsea gaan
89+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie