‘FC Barcelona wil opnieuw toeslaan bij Ajax’

Foto: ‘FC Barcelona wil opnieuw toeslaan bij Ajax’

FC Barcelona lijkt opnieuw een Ajax-speler naar Camp Nou te willen halen. Na Frenkie de Jong (2019) en Sergiño Dest (2020) moet volgend jaar zomer Noussair Mazraoui worden ingelijfd.

SPORT linkt de Marokkaans international aan een transfer naar FC Barcelona. Dat nieuws komt op een pikant moment, want zijn naam is ook net in verband gebracht met aartsrivaal Real Madrid. Bovendien zouden clubs uit Engeland en Italië hem serieus in de gaten houden.

Mazraoui ligt dus uitstekend in de markt. Dat heeft een aantal redenen. De rechtsback is bezig aan een uitstekend seizoen bij Ajax, waardoor clubs sowieso geïnteresseerd zijn geraakt in diens kwaliteiten. Maar bovenal heeft hij een aflopend contract en het heeft er alle schijn van dat hij na dit seizoen transfervrij vertrekt.

Buitenkansje

Mazraoui lijkt een buitenkansje te worden voor Europese topclubs. Voor FC Barcelona is zijn komst extra interessant, aangezien de financieel noodlijdende club daarmee een transferkom kan besparen. Wel zou deze overstap pikant zijn, aangezien de Marokkaans international bij Ajax al de concurrent was van Dest.

Overigens is de Ajacied niet de enige optie voor FC Barcelona. Ook de naam van bijvoorbeeld César Azpilicueta (Chelsea) is ter sprake gekomen.

Maakt Mazraoui de 0-1 in Waalwijk? Win 26 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Moet hij voor FC Barcelona kiezen?

  • Ja
  • Nee
1129+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie