Dani Alves heeft een torenhoge afkoopsom bij Barcelona

Foto: Dani Alves heeft een torenhoge afkoopsom bij Barcelona

Barcelona presenteerde Dani Alves deze week als aanwinst voor de tweede seizoenshelft. Mocht de Braziliaan tussentijds willen vertrekken, dan moet er veel geld te besteden zijn.

Volgens het Catalaanse RAC1 heeft president Joan Laporta voorzorgsmaatregelen genomen om Alves aan zijn contract te houden. Wanneer een club daarom geïnteresseerd is om de 38-jarige rechtsback te halen, moet er een bedrag van maar liefst 100 miljoen euro op tafel komen om een overgang te bewerkstelligen.

Het lijkt echter erop dat Alves gewoon het seizoen bij Barcelona gaat afmaken. De speler keert na bijna zes jaar afwezigheid terug in Barcelona, waar hij tussen 2008 en 2016 vele prijzen binnensleepte. In Spanje tekende hij deze week een contract voor een half seizoen met een optie om nog een seizoen langer met elkaar door te gaan.

Spanning bij Xavi

De kersverse hoofdtrainer Xavi, die jarenlang de ploeggenoot van Alves was, begint aankomend weekend met een thuiswedstrijd tegen Espanyol. Zijn ploeg staat op de negende plaats in de Spaanse competitie, waardoor uitsluitend een overwinning genoeg is om de supporters tevreden te stellen. Volgende week staat in de Champions League een thuisduel met Benfica op het programma.

Grijpt Barcelona dit seizoen alsnog de Champions League? Win 51 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat Dani Alves bij Barcelona slagen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
137+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie