Belgische bondscoach haalt hard uit naar Real Madrid: “Bedroevend”

Foto: Belgische bondscoach haalt hard uit naar Real Madrid: “Bedroevend”

Roberto Martínez vindt het onbegrijpelijk hoe Real Madrid omgaat met Eden Hazard. Volgens de Belgische bondscoach kan de Spaanse grootmacht hem nog aan het voetballen krijgen.

De oefenmeester maakt Hazard al jarenlang van dichtbij mee en vertelt tegen COPE te weten hoe de aanvaller weer in vorm komt. “In fysieke zin is hij in zijn beste doen sinds zijn transfer naar Real Madrid. In sportieve zin is zijn situatie bedroevend. Het is de eerste keer dat hij dit meemaakt”, zo vat Martínez de situatie samen.

Martínez vindt dan ook dat Real Madrid hem snel vertrouwen moet geven. “Hij is een speler die altijd succesvolle projecten heeft geleid. Die rol heeft hij nu niet. Hij is een voetballer met uitzonderlijke talenten en die gaan nooit verloren. Je moet vertrouwen in hem hebben. Hij heeft wedstrijdritme nodig.”

Problemen bij Hazard

De medische staf van de club gaf al diverse malen bij hoofdtrainer Carlo Ancelotti aan dat Hazard onmogelijk twee wedstrijden in een week tijd kon spelen. Mede daarom besloot de hoofdtrainer om Hazard voorlopig op de reservebank te laten zitten. Meerdere Engelse clubs zouden inmiddels interesse hebben in de Belg.

Wint Real Madrid van Granada? Win 1.44 keer je inzet bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Hoort Hazard bij Real Madrid in de basis?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
70+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie