PSV ontkracht geruchten stellig: “Geen excuses”

Foto: PSV ontkracht geruchten stellig: “Geen excuses”

De eredivisie en Keuken Kampioen Divisie moeten het de aankomende weken doen met lege tribunes. PSV probeerde om het competitieprogramma nog op te schuiven, maar de KNVB wees de mogelijkheid af.

Door de lege stadions loopt de omzet van de Nederlandse clubs drastisch terug, waardoor algemeen directeur Toon Gerbrands hoopte dat de voetbalbond de wedstrijden van de komende weken naar januari kon verplaatsen. Mede vanwege veiligheidsredenen kwam de KNVB tot de conclusie dat dit onmogelijk was.

Aangezien PSV met een hoop blessures kampt, waren er verschillende media die beweerden dat het de club ook niet slecht zou uitkomen als het een paar weken rust zou hebben. Volgens Gerbrands hebben de twee zaken echter niets met elkaar te maken. “Geen excuses. Onze coach en de bestuurders hebben dat ook nergens gemeld”, zo vertelt hij in het Eindhovens Dagblad.

Compensatieregeling van overheid

De bestuurder is wel content met de manier waarop de overheid met de clubs omgaat. Zo kan PSV evenals de andere verenigingen een compensatie verwachten voor de misgelopen inkomsten. “Dat was een paar dagen geleden niet het geval en we zijn blij dat wij daar nu onder vallen.”

Verspeelt PSV punten tegen Vitesse? Verdien tot wel 7 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Moet de KNVB het programma alsnog verplaatsen?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik vind van niet
209+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie