Voormalig PSV’er Lozano spreekt toekomstplannen uit: “Bij Gods wil”

Foto: Voormalig PSV’er Lozano spreekt toekomstplannen uit: “Bij Gods wil”

Herving Lozano geeft in een interview met een Mexicaans tv-station klaar te zijn voor een volgende stap in zijn loopbaan. Daarmee hint hij op een vertrek bij Napoli.

De aanvaller kende na zijn vertrek bij PSV een lastige beginperiode bij Napoli, waarin hij veelal op de reservebank kwam te zitten. De afgelopen jaren ontwikkelde hij zich echter tot een vaste waarde in Italië. Met 23 doelpunten in 93 wedstrijden kan hij niet geheel ontevreden zijn over zijn prestaties.

De Mexicaan heeft dan ook het gevoel dat een transfer goed voor hem zou zijn. “Ik denk dat ik bij een competitieve club speel met erg goede ploeggenoten, waardoor ik mezelf heb ontwikkeld”, vertelde Lozano. “De waarheid is dat ik graag voor een grotere club wil spelen. Ik zie mezelf als een heel competitieve speler die een duidelijk doel voor ogen heeft. Ik zit op een goed niveau en wil een stap zetten.”

Realisme bij Lozano

Lozano realiseert zich echter dat dit niet eenvoudig is. Mede door de coronacrisis durven clubs niet altijd hoge bedragen uit te geven, waardoor geïnteresseerde clubs maar moeten willen voldoen aan zijn prijskaartje. “Ik bekijk het stap voor stap. Ik moet mezelf blijven verbeteren, als mens en als speler. Dan hoop ik, bij Gods wil, dat het gebeurt.”

Maakt Lozano twee doelpunten of meer tegen Internazionale? Verdien 15 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Is Lozano klaar voor de volgende stap?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
110+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie