“In Engeland worden zelfs de doden wakker als ik over Pogba praat”

Foto: “In Engeland worden zelfs de doden wakker als ik over Pogba praat”

Waar ligt de toekomst van Paul Pogba? Tekent hij bij op Old Trafford bij Manchester United of vertrekt hij in de aankomende zomer transfervrij bij The Red Devils? Volgens de Italiaanse media aast de middenvelder op een terugkeer naar Juventus…

In gesprek met het medium RAI reageert zaakwaarnemer Mino Raiola, die de belangen van de international van Frankrijk behartigt, ietwat… mysterieus: “Dromen is gratis, degenen die niet dromen zijn dood. Ik verbied niemand om te dromen, ik droom elk dag, dus laten we vooral dromen, dat is goed voor je. Dan zien we wel of ze realiteit worden.”

De roemruchte spelersmakelaar vindt het te vroeg voor speculatie: “December is de maand van de dromen, met Kerst en de feestdagen. Het is nog te vroeg, laten we zien wat er gebeurt. Ik weet niet waarom, maar in Engeland worden zelfs de doden wakker als ik over Pogba praat. Dus het is beter er niet over te praten. Ook omdat een paar oud-spelers van Manchester United dan niks om over te praten hebben, als ze het niet over mij en Pogba kunnen hebben.”

Matthijs de Ligt

Dan is er nog Matthijs de Ligt, een andere cliënt van de ‘superzaakwaarnemer’. Gisteren schreef Tuttosport dat de verdediger van het Nederlands elftal mogelijk wil vertrekken uit Turijn, maar wat is daarvan waar? “Of hij bij Juventus blijft of dat hij vertrekt? We zouden dit interview in mei moeten doen… het is nu november. Het is niet het moment om daarover te praten.” Op dit moment staat er een transferclausule van 150 miljoen euro in het contract van De Ligt, maar daar zouden de stopper en Raiola wat aan willen doen. Vervolgens wordt het voor hem makkelijker om de benen te nemen.

Wint Pogba dit seizoen de FA Cup met United? Pak 8 keer je inzet bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Vertrekt Pogba bij United?

  • Dat verwacht ik wel
  • Ik denk het niet, hoor
83+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie