‘Villarreal neemt transferbesluit over Danjuma’

Foto: ‘Villarreal neemt transferbesluit over Danjuma’

Arnaut Danjuma stond gisteren in de basis bij het Nederlands elftal, tegen Noorwegen (2-0). Een mooie bekroning voor zijn topseizoensstart bij Villarreal. Niet voor niets wordt Liverpool al een tijdje aan de flankspeler gelinkt.

Villarreal heeft deze week echter verduidelijkt dat Danjuma niet mag vertrekken in januari. De Gele Onderzeeër haalde Danjuma afgelopen zomer nog weg bij Bournemouth en is nog lang niet klaar met zijn kunsten in Spanje. Bovendien ligt-ie nog tot medio 2026 vast. Van een afscheid is voorlopig dus absoluut geen sprake.

Fabrizio Romano voer Danjuma

Onlangs zei transfergoeroe Fabrizio Romano al over de oud-speler van NEC en PSV in de Here We Go Podcast: ransferexpert Fabrizio Romano weet: “Liverpool heeft een probleem in januari, want Mohamed Salah en Sadio Mané gaan naar de Afrika Cup. Daarom zijn ze op zoek naar buitenspelers. Het is nu afwachten of ze de juiste speler kunnen vinden.”

“Liverpool zal geen paniekaankopen doen, maar een goede mogelijkheid? Dat wel. Ik ben nieuwsgierig wie dat dan gaat worden. Ik heb me laten vertellen dat Danjuma het fantastisch doet bij Villarreal. In Liverpool zijn ze enthousiast over hem, maar Villarreal heeft geen intentie om in januari het gesprek aan te gaan. Ze hebben Unai Emery behouden als coach en willen nu geen sleutelspeler verkopen.”

Wint Villarreal van Man United in de CL? 3.10x je inleg bij bet365!

Zou jij Danjuma een vertrek aanraden?

  • Ja
  • Nee
324+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie