‘Droomvoorhoede met Mbappé én Haaland’

Foto: ‘Droomvoorhoede met Mbappé én Haaland’

Real Madrid heeft grote plannen op de transfermarkt, schrijft het dagblad AS op woensdag. De Koninklijke zou namelijk azen op een droomvoorhoede met Vinícius Júnior, Kylian Mbappé én Erling Haaland. En zo heel veel hoeft dat niet te kosten.

In de afgelopen transferwindow brachten de Madrilenen liefst drie biedingen uit op Mbappé, waarbij de laatste liefst tweehonderd miljoen euro bedroeg. Toch zei Paris Saint-Germain drie keer ‘nee’, maar nu heeft men een probleempje in het Parc des Princes: de 22-jarige spits beschikt over een aflopend contract en kan in de zomer van 2022 gaan en staan waar hij wil. Dat de international van Frankrijk wel wat voelt voor een dienstverband bij Real is algemeen bekend.

Haalt de Primera División-grootmacht hem kosteloos op bij PSG, dan wordt er dus tweehonderd miljoen ‘bespaard’. Met dat geld kan voorzitter Florentino Pérez een andere superster naar het Estadio Santiago Bernabéu halen en volgens AS moet dat dus Haaland worden. Het dagblad weet dat ook de Noorse Golden Boy wel wat voelt voor een transfer naar de Spaanse hoofdstad. Bij Borussia Dortmund ligt hij nog tot 2024 onder contract, maar daarin staat een transferclausule waardoor hij na het huidige voetbalseizoen voor ‘slechts’ 75 miljoen euro van club mag wisselen.

Franse waanzin

Afgelopen dinsdag liet de hierboven genoemde Pérez zijn licht schijnen over de mislukte missie om Mbappé in de voorbije transferwindow naar Real te halen: “Het is waanzin. We proberen de beste spelers binnen te halen en zijn ook bereid om te betalen. Maar dan bieden we tweehonderd miljoen euro op een speler en vervolgens verkopen ze hem niet.”

Wint Real Madrid dit seizoen de Champions League? Bij bet365 is de odd liefst 26.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat dit lukken?

  • Ja
  • Nee
604+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie