PSV-fans letterlijk in de kou gezet

Foto: PSV-fans letterlijk in de kou gezet

Het is nog maar de vraag wanneer ze überhaupt weer het stadion in mogen, maar mochten de PSV-fans spoedig hun stoeltje in het Philips Stadion weer mogen bezetten, is een dikke winterjas aan te raden. De gasverwarming boven de tribunes mag namelijk niet meer aan.

De Telegraaf schrijft: “Uit de jaarlijkse keuring bleek volgens de Brabantse voetbalclub dat de veiligheid van het verwarmingssysteem niet meer kan worden gegarandeerd. Aangezien vervanging van het systeem veel geld kost en de gemeente Eindhoven vanaf 2023 gasheaters wil gaan verbieden in het centrum van de stad, heeft PSV besloten de heaters die boven de tribunes hangen weg te halen.”

Een paar jaar terug moesten de kachels al eens uit omdat ze niet meer aan de veiligsheidsregels voldeden. “De supporters zaten in de winter van het seizoen 2017-2018 enkele maanden in de kou. Na de nodige aanpassingen mochten de gasheaters die aan de dakranden hangen weer aan.”

Stadion voorlopig op slot

En de krant besluit: “De komende weken komt er sowieso geen publiek het Philips-stadion in. Alle sportwedstrijden moeten in ieder geval tot 4 december zonder toeschouwers worden afgewerkt. PSV speelt zaterdag tegen Vitesse en ontvangt volgende week Sturm Graz in de Europa League. De clubs in het betaalde voetbal overwegen de competitiewedstrijden uit te stellen, zodat ze op een later moment mogelijk wél met publiek gespeeld kunnen worden.”

Wint PSV van Vitesse? Win 140 eu met 100 inzet!

Denk jij dat er dit kalenderjaar nog fans in de stadions zullen zitten in NL?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, ik vrees van niet..
220+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie