‘Verrassende transfer lonkt voor PSV’er’

Foto: ‘Verrassende transfer lonkt voor PSV’er’

Yorbe Vertessen begint steeds beter zijn draai te vinden in de hoofdmacht van PSV. Dat valt inmiddels ook op in het buitenland, gezien de interesse in de Belgische aanvaller groeit.

Volgens het Franse MVS Foot heeft RC Lens, dat verrassend tweede staat in de Ligue 1, interesse in Vertessen. De club informeerde, maar concreet is die belangstelling nog niet meldt de berichtgeving. De kans dat de aanvaller in Eindhovense dienst naar Lens zal verkassen, lijkt niet heel groot.

Goede statistieken

Hij zit bijzonder goed op zijn plaats bij PSV en ligt er nog tot medio 2025 onder contract. Trainer Roger Schmidt is heel erg gecharmeerd door de Belg en de coach gaat zijn contract wellicht verlengen bij PSV. Dit seizoen geeft hij volop speelkansen aan zijn pupil, waardoor hij momenteel bijzonder gelukkig is in Nederland.

Vertessen was dit seizoen goed voor vijf goals en drie assists in twintig wedstrijden. Volgens Transfermarkt.be bedraagt zijn marktwaarde 1,2 miljoen euro, maar dat lijkt wel zéér laag te zijn. Vertessen zal zeker al dubbele cijfers moeten opleveren als een club een kans wil maken om de 20-jarige Belg aan te trekken. Voorlopig is een transfer echter helemaal niet aan de orde en Vertessen lijkt ook in 2022 voor PSV te gaan uitkomen.

Scoort Vertessen tegen Vitesse? Bij een inleg van €100 verdien je €205!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Maakt hij snel een transfer verwacht je?

  • Ja, denk toch van wel
  • Nee, die blijft nog minimaal twee jaar bij PSV
330+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie