Cristiano Ronaldo witheet door Danny Makkelie

Foto: Cristiano Ronaldo witheet door Danny Makkelie

Portugal ging gisteren ten onder tegen Servië (1-2) en zal zich nu via de play-offs moeten plaatsen voor het wereldkampioenschap van 2022 in Qatar. Na het laatste fluitsignaal in het Estádio da Luz van SL Benfica ging Cristiano Ronaldo helemaal los, maar waarom eigenlijk?

Het blijkt dat ‘onze eigen’ scheidsrechter Danny Makkelie de superster van Manchester United een trauma heeft bezorgd. In de slotfase van het uitduel van de Portugezen met de Serviërs keurde hij namelijk onterecht een doelpunt van CR7 af. Had hij dat niet gedaan, dan was de nederlaag van gisteren minder hard aangekomen…

Witheet door Makkelie

Vandaar de nieuwe woede-uitbarsting van Ronaldo. Bondscoach Fernando Santos vertelde al na het laatste fluitsignaal: “Het was niet iets tussen ons. Hij vertelde de Servische speler dat hij in Servië in de laatste minuut had gescoord en dat de scheidsrechter die niet telde. Dat kwam er uit. Het is heel normaal.”

De keuzeheer stak de hand in eigen boezem: “We hadden veel problemen. Ik heb het geprobeerd, de spelers hebben het geprobeerd. Het was een worsteling. Te vaak konden we niet voor dreiging zorgen. Dat is mijn verantwoordelijkheid. Het was niet de boodschap om zo te spelen. We speelden met angst.”

“Niet te accepteren!”

Daarna meldde Manchester City-voetballer Bernardo Silva zich bij de Portugese media: “We scoorden snel en stopten daarna met voetballen. Het was een verschrikkelijk optreden, ik kan het niet verklaren. We waren nooit beter dan Servië. Dat is niet te accepteren. We hadden het voor 65.000 man beter moeten doen. We moeten onze excuses maken, bekijken waar het fout ging en denken aan de play-offs.”

Wordt Ronaldo dit seizoen topscorer van de Premier League? Bij bet365 is de odd 9.00!

Snap jij zijn woede?

  • Ik wel
  • Ik niet
1269+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie