Ongevaccineerde Duitsers weggestuurd, geen medelijden Flick en Müller

Foto: Ongevaccineerde Duitsers weggestuurd, geen medelijden Flick en Müller

Bondscoach Hansi Flick besloot deze week om vier ongevaccineerde spelers van zijn Duitse ploeg huiswaarts te sturen: na de positieve test van Niklas Süle moesten degenen die (nog) geen prikje hebben gehad raus. Het ging om Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Jamal Musiala en Karim Adeyemi.

Routinier Thomas Müller geeft bij TZ aan dat hij ‘geen medelijden heeft met het viertal’, van wie er drie tevens ploeggenoot van Müller zijn bij Bayern München. “Deze regels zijn al langere tijd vastgesteld. Uiteindelijk zijn de regels voor iedereen hetzelfde. Het was voor iedereen dus duidelijk wat er zou gaan gebeuren.”

Ook keuzeheer Flick toont zich genadeloos. Hij denkt er zelfs aan om voorlopig alleen nog maar spelers op te roepen die wél gevaccineerd zijn. “We zullen zien wat er gebeurt. Je kan niet oordelen over mensen die zich niet laten vaccineren. Maar vaccinatie is voor mij de enige uitweg uit de pandemie. Ik denk dat we ons allemaal moeten laten vaccineren.”

Nieuwe golf in Duitsland

In Duitsland zijn vandaag 45.000 nieuwe besmettingen geconstateerd. Daarmee zijn onze oosterburen in een duidelijke nieuwe piek beland. Deze week lag het gemiddelde op 35.000 nieuwe besmettingen per dag, terwijl er bijvoorbeeld op 27 september jongstleden nog geen 5000 nieuwe besmettingen waren geconstateerd.

Wint Duitsland onlangs alle afwezigen met minstens 3 goals verschil van Armenië? 2.6x je inleg bij bet365!

Het zou goed zijn als Flick alleen nog gevaccineerde spelers oproept

  • Eens
  • Oneens
1296+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie