‘Nachtmerrie Ten Hag dreigt door Ronaldo’

Foto: ‘Nachtmerrie Ten Hag dreigt door Ronaldo’

Erik ten Hag is een serieuze optie voor Manchester United, mocht Ole Gunnar Solskjaer worden ontslagen. Toch is het maar de vraag of de Engelse topclub het daadwerkelijk aandurft met de Ajax-trainer.

United maakt een bijzonder grillig seizoen door. Na de kansloze nederlagen tegen Liverpool (0-5) en Manchester City (0-2) dreigt de clubleiding nog altijd met ontslag voor de Noor. Het is een publiek geheim dat Ten Hag er intern goed op staat in Manchester, maar toch dreigt er een serieus obstakel voor de Nederlander.

Sterren United

Volgens de Manchester Evening News is het zeer de vraag of de United-sterren zitten te wachten op Ten Hag. De trainer heeft bij Ajax een geweldige indruk gemaakt, maar deed dat hoofdzakelijk met jonge en kneedbare spelers. In Manchester zou hij worden geconfronteerd met vedettes als Cristiano Ronaldo. 

Juist spelers als Ronaldo kunnen Ten Hag behoorlijk in de wielen rijden. Zij zouden een coach ambiëren à la Zinédine Zidane (clubloos) of Antonio Conte (net getekend bij Tottenham Hotspur). Mocht Ten Hag de baan alsnog krijgen in Manchester, dan zal hij dus meteen zijn stempel moeten drukken.

Ten Hag heeft al aangegeven dit seizoen niet te willen vertrekken bij Ajax. Na dit seizoen zou hij naar verluidt wél willen nadenken over een mooie uitdaging.

Wedden op Ajax? Maak een account aan bij bet365 en win!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Maakt hij een transfer in 2022?

  • Ja
  • Nee
1878+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie