Ajax: ‘Nog geen akkoord met familie Nouri’

Foto: Ajax: ‘Nog geen akkoord met familie Nouri’

Ajax heeft vooralsnog geen akkoord bereikt met de familie van Abdelhak Nouri. Algemeen directeur Edwin van der Sar weerspreekt dat beide partijen het eens zijn geworden over een eventuele schadevergoeding.

Vorige week verscheen in de media het nieuws dat Ajax en de familie Nouri het eens zijn geworden over de hoogte van de schadevergoeding. Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders ontkende Van der Sar dit. Daarbij gebruikte de oud-doelman de woorden ‘formeel nog net niet rond’, dus er lijkt wel een doorbraak bereikt in de gesprekken.

Hartproblemen

Abdelhak Nouri stortte op 8 juli 2017 in elkaar tijdens het oefenduel met Werder Bremen. De medische hulp kwam niet goed op gang. ‘Appie’ overleefde de hartstilstand weliswaar, maar hij hield er wel ernstige en blijvende hersenschade aan over. Sindsdien heeft Nouri intensieve verzorging nodig.

De familie Nouri neemt de zorg grotendeels op zich. De familie wil hiervoor financieel worden gecompenseerd, maar ook eist men compensatie voor misgelopen inkomsten als profvoetballer.

Wedden op Ajax-wedstrijden? Maak een bet365-account aan en win!

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie