‘Nieuw tijdstip én nieuwe naam voor VI-show’

Foto: ‘Nieuw tijdstip én nieuwe naam voor VI-show’

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gaan vanaf januari 2022 verder onder een nieuwe naam. Veronica Inside maakt plaats voor een dagelijkse talkshow op SBS 6 en zal VI Vandaag komen te heten.

Er zijn al verschillende details bekend over de nieuwe talkshow. Het Algemeen Dagblad bericht: “Het tijdstip staat ook vast. De aanvang van VI Vandaag dat van maandag tot en met vrijdag is, wordt 21.30 uur en zal een uur duren. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een extra gast dagelijks aan tafel.”

Gasten

Het is de bedoeling dat VI Vandaag een aantal roulerende gasten krijgt. Hierbij worden namen genoemd als Merel Westrik, Leonie ter Braak, Henk Westbroek en Özcan Akyol. In de huidige opzet worden de drie VI-heren ook al ondersteund door een extra gast, zoals Jan Boskamp, Valentijn Driessen, Wim Kieft of Hans Kraay jr.

Het VI-trio was afgelopen zomer al dagelijks te zien in De Oranjezomer. Dat programma stond in het teken van het EK voetbal en de andere grote evenementen, zoals de Olympische Spelen. Na dit succesverhaal (gemiddeld zo’n 800.000 kijkers) besloot Talpa om een nieuw opzet naar SBS 6 te brengen.

Derksen

Derksen kondigde in eerder stadium aan dat dit zijn laatste tv-seizoen zou worden. De voetbalanalist was het zat om ‘alleen maar over voetbal te praten’. Genee en Van der Gijp wilden aanvankelijk geen dagelijkse talkshow, maar gingen alsnog overstag.

Wedden op voetbalduels? Maak een account aan bij bet365 en win een fraai zakcentje!

Een wijs besluit?

  • Ja
  • Nee
559+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie